Voeding  Wat is nu gezond?  

Veelbesproken onderwerpen
Over voeding is tegenwoordig veel te doen. Iedereen hoort of leest wel eens iets over voeding. Via de sociale media bijvoorbeeld komt er van alles naar je toe over bepaalde diëten, superfoods, wat nu écht werkt om af te vallen, etc. Veel mensen zijn ook actief op zoek naar een antwoord op de vraag: Wat is gezonde voeding? 
 
 
 
Wat als het je maar
niet lukt om af te vallen?
 
Ieder mens is uniek
Voeding is heel persoonlijk, wat voor de een goed is, kan voor de ander minder goed zijn. Er is niemand met dezelfde leefstijl, hetzelfde lichaam en dezelfde voorkeuren. Wat moet je bijvooorbeeld eten als je last hebt van energiedips, wat is goede voeding als je een maagverkleining hebt ondergaan, wat als je net gehoord hebt dat je diabetes hebt of een ijzertekort? 

En wat als het je maar niet lukt om af te vallen? Ieder mens heeft andere behoeften, andere gewoonten, andere wensen, een ander energieniveau, een andere gezondheid. Een betere vraag zou dan ook zijn: wat is gezonde voeding voor mij?

Professioneel advies
Een voedingsadvies op maat betekent een persoonlijk advies. Niet onbelangrijk ook: een haalbaar advies, in te passen in het dagelijkse leven. Want met alleen weten hoe ben je er nog niet, ondersteuning bij het in praktijk brengen is net zo belangrijk.