Over mij Even voorstellen...  
 
Voeding en gezondheid inspirerend
Zoals best veel mensen tegenwoordig, besloot ook ik op een gegeven moment om het roer om te gooien en iets totaal anders te gaan doen. Mijn werk in de makelaardij was best heel leuk hoor, maar voeding en gezondheid waren dingen die mij bijzonder inspireerde…… Dus werd het weer studeren: Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool.
In 2008 afgestudeerd en daarna met veel plezier aan de slag als diëtist in de eerste lijn. In 2012 (voorzichtig 😉) ook mijn eigen praktijk gestart, inmiddels volledig daarin werkzaam met leuke samenwerkingsverbanden.


 
Kwaliteit
Om bij te blijven op vakgebied en aan alle kwaliteitsnormen te blijven voldoen, volg ik regelmatig scholingen. Geen straf, want je leert altijd nieuwe dingen en het is leuk om te ontdekken hoe je de opgedane kennis weer kan toepassen… Zo heb ik mij verder mogen specialiseren in o.a. diabetes, overgewicht, voedingsproblematiek bij ouderen en de gespreks-/coachtechniek motivational interviewing. 
 
De recent afgeronde opleiding orthomoleculair therapeut helpt mij enorm om nog meer dan voorheen een persoonlijke benadering in te zetten. Want écht, ieder mens is anders…
 
Graag ontmoet ik je in mijn praktijk!
 
Liesbeth Smit-Teerenstra,
Diëtiste en PowerSlim-Coach