Gewicht
Bereik een gezond gewicht
 
 
Afvallen moeilijk?

"Ik heb alles al geprobeerd, ik weet niet meer wat ik nu nog moet doen om af te vallen..." is een vaak gehoorde uitspraak, zo niet noodkreet. Niet alleen lukt het veel mensen niet om af te vallen, ook is er sprake van weer aankomen na het volgen van een bepaald dieet. Hoe komt dit? Elk mens is anders. Dit vraagt daarom om een persoonlijk behandeling. Juist wanneer het gaat om afvallen!
 
Voeding is heel persoonlijk
 
De ene persoon vindt het prima om het te houden bij drie keer per dag een gezonde maaltijd. De ander voelt zich prettiger met nog wat tussendoor. Voor de een is het beter om minder koolhydraten te eten, de ander is beter af met een regelmatige ‘aanvoer’ van koolhydraten. Iedereen heeft zo zijn eigen behoeften en voorkeuren.Een voeding die past bij je gezondheid, leefstijl en voorkeuren, zal op de lange termijn resulteren in goed en blijvend gewichtsverlies, zonder dat je gezondheid geschaad wordt. 
 
Goede begeleiding
 
Begeleiding is essentieel om blijvende ‘gedragsverandering’ (lees: blijvende aanpassing van je eet- en beweegpatroon, zodat je niet weer aankomt) te verkrijgen. Gaandeweg leer je om te gaan met emoties die aanzetten tot teveel eten, gelegenheden als feestjes, vakanties, etc. Goede begeleiding is daarbij essentieel. Samen kunnen we het juiste traject uitstippelen. Eventueel kan daarbij gebruik gemaakt worden van het PowerSlim-concept. 
 
Op gewicht blijven

Een gezond gewicht behouden is vaak nog moeilijker dan afvallen, waardoor je je juist hierbij extra hulp kunt gebruiken. Of je nu recent afgevallen bent of al jaren een goed gewicht hebt dat je wilt behouden 
 
Ondergewicht

Heb je een te laag gewicht? Met de juiste voeding en verandering van je leefgewoonten lukt het vaak prima om aan te komen.