Afvallen Een persoonlijk traject 

Afvallen moeilijk?
"Ik heb alles al geprobeerd, ik weet niet meer wat ik nu nog moet doen om af te vallen..." is een vaak gehoorde uitspraak, zo niet noodkreet. Niet alleen lukt het veel mensen niet om af te vallen, ook is er sprake van weer aankomen na het volgen van een bepaald dieet. Hoe komt dit? Elk mens is anders. Dit vraagt daarom om een persoonlijk behandeling. Juist wanneer het gaat om afvallen!
 
  
Een voeding die bij je past, resulteert in goed en blijvend gewichtsverlies
 
Voeding is heel persoonlijk
De ene persoon vindt het prima om het te houden bij drie keer per dag een gezonde maaltijd. De ander voelt zich prettiger met nog wat tussendoor. Voor de een is het beter om minder koolhydraten te eten, de ander is beter af met een regelmatige ‘aanvoer’ van koolhydraten. Iedereen heeft zo zijn eigen behoeften en voorkeuren. 
 
Een voeding die past bij je gezondheid, leefstijl en voorkeuren, zal op de lange termijn resulteren in goed en blijvend gewichtsverlies, zonder dat je gezondheid geschaad wordt.
 
Goede begeleiding
Begeleiding is essentieel om blijvende ‘gedragsverandering’ (lees: blijvende aanpassing van je eet- en beweegpatroon, zodat je niet weer aankomt) te verkrijgen. Gaandeweg leer je om te gaan met emoties die aanzetten tot teveel eten, gelegenheden als feestjes, vakanties, etc. Goede begeleiding is daarbij essentieel. Samen kunnen we het juiste traject uitstippelen. Eventueel kan daarbij gebruik gemaakt worden van het PowerSlim-concept.