Afbeelding invoegen
 
Over mij Even voorstellen
 
Voeding en gezondheid inspirerend
 
Zoals best veel mensen tegenwoordig, besloot ook ik op een gegeven moment om het roer om te gooien en iets totaal anders te gaan doen. Mijn werk in de makelaardij was best heel leuk hoor, maar voeding en gezondheid waren dingen die mij bijzonder inspireerde... Dus werd het weer studeren: Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. In 2008 afgestudeerd en daarna met veel plezier aan de slag als diëtist in de eerste lijn. In 2012 ook mijn eigen praktijk gestart. 
 
Afbeelding invoegen
 
Alles rondom gewicht
 
Inmiddels houd ik het bij alleen mijn eigen praktijk en heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van alle problemen rondom gewicht. Afvallen, op gewicht blijven of juist aankomen, alle drie vaak niet makkelijk. Voeding is namelijk nogal verweven met je dagelijkse leven, gemoedstoestand, gezondheid en welzijn…Ik vind het leuk om mensen hier hulp bij te bieden. Al jaren ook begeleid ik mensen bij het afvallen met behulp van het succesvolle PowerSlim-programma. Hiermee is afvallen en op gewicht blijven al voor velen gelukt. 

 Ieder mens is anders
 
Om bij te blijven op het vakgebied volg ik regelmatig scholingen. Geen straf, want je leert altijd nieuwe dingen en het is leuk om te ontdekken hoe je de opgedane kennis weer kan toepassen.De recent afgeronde opleiding orthomoleculair therapeut helpt mij enorm om nog meer dan voorheen een persoonlijke benadering in te zetten. Want écht, ieder mens is anders… 
 
Graag ontmoet ik je in mijn praktijk! 

Liesbeth Smit-Teerenstra,
Diëtiste en PowerSlim-Coach