Het Power Slim programma
Zelfvertrouwen en energie hebben omdat het je lķkt!
    
Het PowerSlim-Programma, gecombineerd met intensieve begeleiding betekent succesvol afvallen. Uit onderzoek én praktijkervaring blijkt dat goede begeleiding hierbij essentieel is. Dit programma kun je nu volgen onder begeleiding van een diŽtist, die ook nog eens alles weet van jouw stofwisseling, wat wil je nu nog meer? 

Slim afvallen
Met het Power Slim programma ga je niet minder eten, maar anders eten. Er zijn ca. 6 eetmomenten per dag, aangevuld met groente, vlees en vis. Je kunt 's avonds dus gewoon met het gezin mee-eten, terwijl je de rest van de dag gebruik maakt van smakelijke PowerSlim-producten.                                                                                                                                                           
 
 
Afbeelding invoegen
 
Hoe werkt het?
De Power Slim producten hebben een speciale samenstelling. Ze bevatten weinig koolhydraten, maar wel veel hoogwaardig eiwitten. Het eten van de juiste voedingsstoffen zorgt ervoor dat je vet verliest en geen spiermassa. Je stofwisseling wordt bevordert en je figuur verbetert. Zo'n 6 keer per dag maak je gebruik van een Power Slim product, aangevuld met groente, vlees en vis.
 
Fasen
Tijdens het afslanken wordt er gewerkt met 3 fasen. Je begint met de strikte fase en gaat hiermee door tot het streefgewicht voor 80% is bereikt. In fase 2 leer je stap voor stap gezond en gevarieerd te eten. In fase 3, de stabilisatiefase, leer je hoe je je gewicht stabiel kunt houden.                                

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke aandacht en begeleiding staan centraal tijdens het afslanken. Maar ook daarna, als je aan de stabilisatieperiode begint. Juist deze periode is belangrijk, want deze periode bepaalt of je op gewicht blijft of niet. Je komt daarom ook regelmatig (meestal wekelijks) op de praktijk om te meten en te wegen, om gemotiveerd te worden en om eventuele knelpunten samen op te lossen. 

Wat zijn de kosten?                              

Meer informatie over het PowerSlim-programma vindt u op powerslim.nl    
 
 
 
 
 
 
 
c