Prodimed

      Het medisch onderbouwd proteÔnedieet...Snel, doeltreffend, duurzaam en veilig afvallen
Prodimed heeft voor volwassenen bij wie sprake is van overgewicht een behandelprogramma ontwikkeld waarmee u snel, doeltreffend, duurzaam en veilig kunt afvallen. Dit medisch onderbouwde proteÔnedieet volgt u onder begeleiding van de diŽtist. Onze ervaring is dat afvallen met dit dieet niet moeilijk is, terwijl uitstekende resultaten geboekt worden, zonder daarna weer aan te komen.

Prodimed producten


 

Er zijn Prodimed-producten in verschillende smaken. Dit zorgt ervoor dat dit dieet goed vol te houden is. U kunt hierbij denken aan koude en warme dranken, havermout, soepen, desserts en hoofdgerecht zoals omeletten, aardappelpuree en pannenkoeken. 

Alle producten hebben een hoog gehalte aan eiwitten en bevatten weinig koolhydraten (brandstof), waardoor uw lichaam verplicht is om de bestaande vetvoorraad te gaan gebruiken. Elke maaltijd is voorzien van een volledig afgestemde hoeveelheid vitaminen en mineralen.


Wekelijks consult
Iedere cliŽnt komt elke week terug voor controle, waarbij naast het gewicht vaak ook de vetmassa in het lichaam wordt gemeten. Daarnaast wordt besproken hoe de week is verlopen en wordt het dieet verder bijgesteld tot u uw streefgewicht heeft bereikt.
De diŽtist zal u door het volledige dieet heen begeleiden, ondersteunen en motiveren om tot een maximaal resultaat te komen. Ook zal zij aangeven wanneer u naar de volgende fase kunt overgaan. 

Tips
De receptsuggesties stellen u in staat om op een creatieve manier met het proteÔnedieet om te gaan. Tevens krijgt u voldoende tips om het dieet makkelijker vol te houden, zelfs als u eens een dineetje of een feestje heeft. 

5 fasen
Het Prodimed behandelprogramma bestaat uit 5 verschillende fasen waarbinnen men eerst de nodige kiloís zal verliezen en vervolgens stap voor stap opbouwt naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Deze unieke combinatie verzekert resultaat op lange termijn!
Fase 1 - Het totale eiwitdieetDit is de eerste fase van uw dieet. Hier zetten we een punt achter al uw vroegere eetgewoonten en elimineren vrijwel al uw voedingsmiddelen. In deze fase neemt u 4 tot 6 zakjes van het Prodimed proteÔnedieet. 

Fase 2 - Het gematigde eiwitdieet


Dit is de tweede fase van uw dieet. Het zakje voor ís avonds wordt vervangen door één maaltijd met mager vlees, gevogelte of vis. 

Fase 3 - De strenge overgangsfase
Dit is de derde fase van uw dieet. Naast de avondmaaltijd, voeren we tijdens deze fase het ontbijt opnieuw in. De zakjes voor zowel het ontbijt als de avondmaaltijd worden vervangen voor een normale maaltijd. 

Fase 4 - De matige overgangsfase
Dit is de vierde fase van uw dieet. Vanaf nu stappen we over op 2 normale maaltijden en een ontbijt. De zakjes voor het ontbijt, de lunch en avondmaaltijd worden vervangen voor normale maaltijden. 


Fase 5 - De onderhoudsfaseOm uw huidige gewicht te kunnen behouden, gaat u tijdens deze laatste fase op zoek naar een evenwicht tussen de opname van voedingsmiddelen en uw energieverbruik


Kosten
Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Vervolgconsulten zijn gratis, mits er Prodimed-producten (vanaf 2,95 euro per maaltijd) worden afgenomen. 

Meer informatie over afvallen met het eiwitdieet van Prodimed vindt u op prodimed.nl